00992 sydney IMG 9297 2

Lapinlumon Immanuel "Sydney" er far til Fiore's dejlige hvalpe født juni 2020, samt Naia´s hvalpe født januar 2021. Sydney er en ældre herre fra 2008, så spændingen var stor om der overhovedet kom hvalpe.
Han lever i en privat familie og har ikke noget udstillingsresultat, men vi fik lavet en testikkelattest hos dyrlægen, og han er både øjenlyst fri og HD fotograferet (A hofter), ikke mindst har han et super dejligt temperament, så han er en fine fyr. Jeg er meget glad og taknemmlig for de hvalpe vi fik ud af det. Af hjertet tak til Henriette og familie, for at give mig muligheden for at få hvalpe efter dejlige Sydney.
Breeder: Sarah Kathrine Brandes.

00994 gleska for real

Gleska For Real "Dior" er far til Naia´s første kuld hvalpe, født november 2019. Han er ikke helt ny længere, han er født i 2011.
Han er en super sød og venlig hund, som jeg har mødt flere gange. Han er svensk født, men bosat i Slovakiet hos Naia´s 
opdrætter Janka Kadnárová, så det var en tur på ca. 1400 km. hver vej, for at gennemføre den parring. Det var hele turen værd.
Breeder: Camilla Bäckman.

00996 greta IMG 7632

Eccolo Di Bene "Grete" er vores lille bandit, hun stjæler mad ved en hver given lejlighed, hun er altid sulten. Hun elsker at være på, om det så er udstilling eller trøffelbootcamp, lige meget bare hun er med moar. 
Greta har et fantastisk temperament, lidt bulldozer agtigt og elsker børn.  
Hendes forældre er Meo & Bonebreakers Campionessa.
Breeder: Martin Nilsson.

00998 fiore IMG 2916

Solipse Santa Fiore "Fiore" er utrolig lydig, og elsker at pjatte rundt, specielt hvis man har en bold. Vi smider bolden og Fiore henter den. Hun er også købt hos mine veninde Jana. Hun har et fantastisk temperament, blid og lydhør, og ved altid hvad mor laver. Fiore er frygtløs, og hopper gerne ud i en sø hun aldrig har set før. Hun elsker børn.
Hendes forældre er Romeo Górska Fantazja & Solipse Gioia Del Colle.
Breeder: Janka Kadnárová.

00999 naia IMG 5999

Naia er vores første Lagotto Romagnolo - hun er købt hos en god veninde, Jana i Slovakiet. 
Naia har et fantastisk temperament og har invaderet os fuldstændig, folk omtaler hende som velcro, da hun ikke er nem at slippe af med. Hun elsker børn.
Hendes forældre er Gleska Made My Day & Solipse Fantastico O.Mutti.
Breeder: Janka Kadnárová.