00988 paco diva v.t wie dach ie

Paco Diva van't Wie Dach-ie "Renzo" er far til Chiara's 5 hvalpe født dec. 2021. Renzo er en dejlig han født i 2014. Jeg hilste på ham i 2019 og faldt helt for hans temperament, jeg syntes han er et godt match til Chiara. Renzo bor I Holland, så vi må igen på udenlands-tur - hvilket min veninde Lissi og jeg hygger os utrolig meget med. Chiara kunne hurtigt vænne sig til at bo på Hotel og ligge i ske med mor.
Breeder: G. V/D Weide-Lubberts.
Owner: Saskia Bakema.

00938 IMG 5863

Thestrup's Chiara "Chiara" er vores søde, blide, kærlige og ikke mindst empatiske lille pige. Hun har siden var stor hvalp/unghund været utrolig glad for alle de andres hvalpe, og kun ventet på at de skulle indgå i flokken. I samme sekund som de små hvalpe kom ud, stillede hun sig pænt når de skulle forsøge om der mon også fandtes en mælkebar hos Chiara. Hun er nem og lydig og sagde intet på hele turen til Holland, hvor hun skulle parres - hun følger bare med. Hun elsker at have gæster, bare de gider klø hende. Hendes forældre er Paco Diva V.T Wie Dach-ie & Solipse Originale Formagella.
Breeder and owner: Jette Thestrup

00990 othello image 1215

Comes cordis Othello "Othello" er far til Grete's dejlige hvalpe, som er født april 2021. Othello er en flotte fyr født i 2010, social og meget kærlig. Han ville så gerne have været med Grete hjem, så han hoppede ind i bilen til Grete, men måtte lidt slukøret hoppe ud igen på sin "mors" kommando. Othello's kuld søster og flere afkom af hende har bidraget meget positivt i avlen, så vi håber han kan gøre det samme. En hyggelig lille tur på 700 km. hver vej for at besøge flotte fyren. 
Breeder/owner: Ute Ruoff

 

00992 sydney IMG 9297 2

Lapinlumon Immanuel "Sydney" er far til Fiore's dejlige hvalpe født juni 2020, samt Naia´s hvalpe født januar 2021. Sydney er en ældre herre fra 2008, så spændingen var stor om der overhovedet kom hvalpe.
Han lever i en privat familie og har ikke noget udstillingsresultat, men vi fik lavet en testikkelattest hos dyrlægen, og han er både øjenlyst fri og HD fotograferet (A hofter), ikke mindst har han et super dejligt temperament, så han er en fine fyr. Jeg er meget glad og taknemmlig for de hvalpe vi fik ud af det. Af hjertet tak til Henriette og familie, for at give mig muligheden for at få hvalpe efter dejlige Sydney. Ikke mindst tak til Sarah som formidlede kontakten.
Breeder: Sarah Kathrine Brandes.
Owner: Henriette Csáder Andreasen.

00994 gleska for real

Gleska For Real "Dior" er far til Naia´s første kuld hvalpe, født november 2019. Han er ikke helt ny længere, han er født i 2011.
Han er en super sød og venlig hund, som jeg har mødt flere gange. Dior er en meget tillidsfuld fyr, som man kun kan elske. Han er svensk født, men bosat i Slovakiet hos Naia´s opdrætter Janka Kadnárová, så det var en tur på ca. 1400 km. hver vej, for at gennemføre den parring. Det var hele turen værd.
Breeder: Camilla Bäckman.
Owner: Janka Kadnárová.

00996 greta IMG 7632

Eccolo Di Bene "Grete" er vores lille bandit, hun stjæler mad ved en hver given lejlighed, hun er altid sulten. Hun elsker at være på, om det så er udstilling eller trøffelbootcamp, lige meget bare hun er med moar. 
Greta har et fantastisk temperament, lidt bulldozer agtigt på den gode måde.  
Hendes forældre er Meo & Bonebreakers Campionessa.
Breeder: Martin Nilsson.
Owner: Jette Thestrup.

00998 fiore IMG 2916

Solipse Santa Fiore "Fiore" er utrolig lydig, og elsker at pjatte rundt, specielt hvis man har en bold. Vi smider bolden og Fiore henter den. Hun er også købt hos mine veninde Jana. Hun har et fantastisk temperament, blid og lydhør, og ved altid hvad mor laver. Fiore er frygtløs, og hopper gerne ud i en sø hun aldrig har set før. Hun elsker børn.
Hendes forældre er Romeo Górska Fantazja & Solipse Gioia Del Colle.
Breeder: Jana Kadnárová.
Owner: Jette Thestrup.

00999 naia IMG 5999

Naia er vores første Lagotto Romagnolo - hun er købt hos en god veninde, Jana i Slovakiet. 
Naia har et fantastisk temperament og har invaderet os fuldstændig, folk omtaler hende som velcro, da hun ikke er nem at slippe af med. Hun elsker vores børnebørn.
Hendes forældre er Gleska Made My Day & Solipse Fantastico O.Mutti.
Breeder: Jana Kadnárová.
Owner: Jette Thestrup.